Historic Moment For Iyengar Yoga in TurkeyTürkiye’de Iyengar Yoga sevenler için iyi haber


This is the moment when all eight of the trainees, who have been working hard for the last three years, found out that they passed their Introductory Assessments! That means that Iyengar yoga can grow faster and reach more students. Well done to all of them! And a big thanks to Sheila Haswell, who has expertly guided them through the process.

The students are:
Ced Öner
Cihan Salim
Çiçek Yıldız
Fatma Bol
Özgün Konca
Pinar Kuşdemir
Sheeren Moussa
Victoria Holbrook

Türkiye’de ilk ( ve uzun bir süreliğine son!) Iyengar Yoga eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimizin hepsi bu gün sınavlarını başarı ile tamamlayarak başlangıç seviyesi Iyengar Yoga eğitmeni olmak için sertifikalarını aldılar.
3 yıla yakın süredir Sheila Haswell ile zor koşullar altında sabırla çalışan öğrencilerimizi kutluyoruz. İnandılar, inandık Ve Guruji’nin verdiği izinle eğitime başladık. Eğitimi tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Çok sevinçliyiz!

Türkiye’de ilk sertifikalı Iyengar Yoga öğretmenlerinin tam listesi:

Ced Öner
Cihan Salim
Çiçek Yıldız
Fatma Bol
Özgün Konca
Pinar Kuşdemir
Sheeren Moussa
Victoria Holbrook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.